ملي پوش دوچرخه سواري ايران که اخيرا مدال برنز مسابقات دوچرخه سواري تريال قهرماني آسيا در اندونزي را کسب کرده، گفت: براي رسيدن به اين مدال بدون مربي، حريف تمريني و يا حتي پيست و تنها در پارکها تمرين ميکردم.
احمد جباري در گفت و گو با ايسنا، بابيان اينکه از پنج سال پيش بصورت حرفهاي وارد رشته دوچرخه سواري تريال شدم، اظهار کرد: طي اين سالها بصورت مداوم در مسابقات مختلف کشوري شرکت کرده و مقام آوردم و اين موفقيتها درحالي بود که هيچ زيرساختي براي تمرين در کرمانشاه نداشتيم.
وي تصريح کرد: پس از آنکه امسال هم در مسابقات قهرماني کشور مقام آوردم و قرار شد به مسابقات آسيايي اعزام شوم، همانند سالهاي گذشته تمريناتم را در پارک لاله و سراب قنبر کرمانشاه انجام ميدادم.
جهت مشاهده قيمت دوچرخه با بروز ترين قيمت ها کليک کنيد.
ملي پوش دوچرخه سواري ايران افزود: تمرين کردن در پارک به دليل اينکه هيچ زيرساختي ندارد خطرات زيادي داشت، اما به خاطر علاقهام به اين رشته اين خطرات را قبول ميکردم و ادامه ميدادم.
وي اضافه کرد: چون هيچ مربي و حريف تمريني هم نداشتم، به ناچار فيلم مسابقات و تمرينات دوچرخه سواران خارجي را ميديدم و بر همان مبنا تمريناتم را انجام ميدادم.
جباري تصريح کرد: 15 روز قبل از اعزام به مسابقات آسيايي به اردوي تيم ملي دعوت شدم که آنجا هم زيرساخت مناسبي براي تمرين نداشتيم و در نهايت بادست خالي به مسابقات اعزام شديم و با دست پُر برگشتيم.
وي بابيان اينکه اين براي اولين بار بوده که در مسابقات آسيايي شرکت کرده، عنوان کرد: امکانات و زيرساختهاي اندونزي به عنوان کشور ميزبان بسيار خوب بود، بگونهاي که براي اولين بار بود چنين تجهيزات و امکاناتي را ميديديم.
دوچرخه سوار کرمانشاهي عضو تيم ملي ايران اعلام کرد: سطح مسابقات با وجود رقبايي از کشورهاي ژاپن، کره جنوبي، اندونزي، ماي، قزاقستان، هند و. بسيار بالا بود، اما خوشبختانه با غيرت توانستيم مدال آوري کنيم.
وي در ادامه بابيان اينکه سختيها و مشکلاتي که براي تمرين در کرمانشاه دارد او را براي ادامه دادن مسير مردد کرده، عنوان کرد: قطعا همه ورزشکاران حرفهاي آرزو دارند در مسابقات جهاني حضور داشته باشند، اما زماني که هيچ زيرساختي نيست که در حد جهاني تمرين کنم، چطور مسير را ادامه دهم.
جباري ضمن قدرداني از حمايتهايي که هيات دوچرخه سواري استان طي ماههاي گذشته از او داشته، عنوان کرد: ازهيات استان خواستهام تا براي رسيدنم به مسابقات جهاني کمک کند و آنها هم قولهايي دادهاند.
منبع:
درباره این سایت