مربي سابق تيم ملي دوچرخه سواري گفت: در المپيک توکيو کار دشوارتر است و برنامه اي که امروز فدراسيون بخواهد براي المپيک آماده کند، مسلما به موفقيت نخواهد رسيد.


ادگار شمعونيان در گفتگو با ايسنا درباره ي اينکه تا المپيک چه برنامه ريزي مي توان انجام داد تا يک سهميه دوچرخه سواري ايران در توکيو نتيجه بگيرد، بيان کرد: بايد ببينيم فدراسيون چه برنامه اي را از چهارسال گذشته تا به امروز اجرا کرده است و چه اردوها  و مسابقاتي را با رويکرد موفقيت در المپيک داشته است. برداشت شخصي من اين است هدف فدراسيون در اردوها بيشتر هماهنگي بين نفرات است تا  اينکه بخواهد برنامه داشته باشد  و نفرات پيشرفت کنند. خود مسئولان فدراسيون هم گفته اند اردوها فقط در جهت هماهنگي است و ملي پوشان  از طريق باشگاه ها بايد تمرين و در مسابقات شرکت کنند.


جهت خريد دوچرخه کليک کنيد.


 او ادامه داد: از طرفي آمادگي نفرات در دوچرخه سواري اتفاقي نيست که بخواهد در چهار، پنج ماه رخ دهد بلکه برنامه ريزي بلند مدت مي مي خواهد تا نفرات براساس  آن برنامه ها تمرين داده شوند و در نهايت ببينيد مي توانند به آن هدف برسند يا خير. دوچرخه سواري ايران در مسابقات قهرماني آسيا هم وضعيت خوبي ندارد وهيچ مدالي کسب نشد و الان در کنار تيم هاي چون ماکائو و کامبوج قرار گرفته‌ايم که هيچ موقع حرفي براي گفتن نداشتند.


 مربي سابق  تيم ملي با اشاره به نتيجه نگرفتن در المپيک ريو تاکيد کرد: در المپيک گذشته  که ما نفرات خوبي را هم داشتيم کسي نتوانست از خط  پايان عبور کند و قطعا اين دوره کار دشوارتر است. البته در نهايت بايد ديد برنامه فدراسيون چه چيزي است و چه هدفي از حضور در المپيک دارد. براي خود من خيلي مشهود نبوده که فدراسيون چه برنامه اي را به صورت ويژه براي المپيک داشته است. همچنين نکته ديگري هم که وجود دارد اين است که بايد ببينيم  نفراتي که در دو سه سال اخير در قالب کادرفني بودند چه مدارک و تجربه هايي داشته اند که انتظار داريم وضعيت دوچرخه سواري بهتر شود.


او در پاسخ به اين پرسش که فدراسيون هر برنامه اي هم که داشته باشد ، فکر مي کند نسبت به کشورهاي ديگر ديرتر به فکر اجراي آن نيفتاده است، تصريح کرد: برنامه ريزي  نبايد الان انجام شود بلکه برنامه ريزي ها بايد چهار و هشت ساله باشند. برنامه اي که فدراسيون امروز بخواهد براي المپيک آماده کند، مسلما به موفقيت نخواهد رسيد. کشورهايي که حرکت رو به جلو دارند، برنامه ريزي هشت و دوازده ساله انجام داده اند و نمي توان با يکي دو سال به نتيجه رسيد. اينکه در کوتاه مدت بتوان کاري کرد براي قهرماني آسيا هم جواب نمي دهد چه برسد به رويداد بزرگي مثل المپيک.


او در مورد اينکه گزينه هاي زيادي براي رفتن به المپيک وجود دارند يا خير، گفت: در دوره قبلي سه نفر را داشتيم و اگر يک نفر موفق نمي شد اين شانس بود که نفرات ديگر جبران کنند اما وقتي يک سهميه داريم انتخاب همان يک نفر حساس مي شود، چون بايد لايق ترين فرد که بتواند بهترين عملکرد را از خود نشان دهد، انتخاب شود. البته گزينه ها به نسبت قبل کمتر شده است زيرا نفراتي را به دليل مثبت شدن تست دوپينگ نداريم در حالي که در چارچوب تيم ملي مي توانستند کمک کنند. همچنين نفرات خوب ديگر هم بازنشسته شدند و فعاليت نمي کنند. همان زمان که اين اتفاق افتاد نياز به برنامه ريزي بود تا نفراتي را در سطح المپيک داشته باشيم.


شمعونيان در پاسخ به اين پرسش که مي توان اميدوار بود نماينده ايران حداقل مسابقه را به پايان برساند يا خير، تاکيد کرد:  در مسابقات ورزشي نمي توان به صورت قطعي نظر داد چه اتفاقي رخ مي دهد. البته بايد ببينيم فدراسيون چنين ادعايي دارد  که برنامه هايش در جهت ارتقاء عملکرد دوره قبلي المپيک است يا  خير. اما تمام کساني که در اين حوزه  فعاليت دارند به نتايج سطح آسيا نگاهي بيندازند متوجه مي شوند وضعيت ما در المپيک چگونه خواهد بود.


منبع:


https://www.isna.ir/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : برنامه ,المپيک ,فدراسيون ,نفرات ,دوچرخه ,بايد ,دوچرخه سواري ,برنامه ريزي ,المپيک داشته ,براي المپيک ,ببينيم فدراسيون ,بايد ببينيم فدراسيون ,دوچرخه سواري ايران ,براي المپيک آماده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

David کشک نبشته ها معرفی کانال تلگرامی فروشندگان انجمن دبیران و فارغ التحصیلان دبیرستان دکتر نصیری gdedarman گنجینه کلام بزرگان Christopher ترفند برتر مثل یک معمار فکر کنیم